FIETSREIZEN

PLAN SAMEN MET ONS DE FIETSREIS VAN JE DROMEN

Fietsreizen op maat

kies een voorbereide fietsreis of stel samen met ons jouw custom fietsreis samen

Wij hebben prachtige groepsfietsreizen (vanaf 8 personen) voorbereid die we graag voor jou en je fietsvrienden organiseren maar we stellen net zo lief een custom fietsreis voor jullie samen. Als je kiest voor één van onze voorbereide fietsreizen dan werken we samen de details uit en stemmen we de periode af. Daag je ons uit om een custom groepsfietsreis voor jullie te organiseren? Dan bepaal jij waar we heen gaan, hoeveel etappes we fietsen, welke afstanden we afleggen en natuurlijk welke Grand Cols we beklimmen!

Op onze fietsreizen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. De prijzen gelden in de aangegeven ‘beste periodes’, zijn inclusief BTW en op basis van onze full service arrangementen. Als hiervan afgeweken wordt of als je kiest voor een custom fietsreis, dan bepalen we een prijs op maat.

Aansluiten bij geplande reis

Soms organiseren we een groepsfietsreis waarbij individuele deelnemers zich kunnen aansluiten. In de opsomming hieronder zie je op de foto bij welke geplande reizen nog plekken vrij zijn. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent om je aan te sluiten.

ENKELE PLEKKEN VRIJ

Voor de groep die start op 29 juni ’24

Speciale prijs: € 1.495, –

4 Ländergiro

Bezoek vier Alpenlanden in één ronde en beklim het Italiaanse drieluik Stelvio, Gavia, Mortirolo en andere mythische Grand Cols.

Duur: 7 etappes / 8 overnachtingen

Zwaarte: 4 sterren

Grand Cols: Bielerhöhe, Kaunertaler Gletscherstraße, Passo dello Stelvio, Passo di Gavia, Passo del Mortirolo, Berninapass (o.a.)

A Travers les Vosges

Zoek het dichterbij huis en beklim in één ronde alle beroemde ballons in de Vogezen die je kent van de Tour de France en Les 3 Ballons.

Duur: 5 etappes / 5 overnachtingen

Zwaarte: 3 sterren

Grand Cols: Petit Ballon, Col du Platzerwasel, Ballon d’Alsace, La Super Planche des Belles Files, Grand Ballon, Champ du Feu (o.a.)

Giro delle Dolomiti

Laat je betoveren door de adembenemende, ruige Dolomieten en fiets over de wegen van de Giro d’Italia en Maratona dles Dolomites.

Duur: 6 etappes / 7 overnachtingen

Zwaarte: 5 sterren

Grand Cols: Timmelsjoch, Passo di Sella, Passo Pordoi, Rifugio Auronzo, Passo di Giau, Passo di Fedaia, Mendelpass (o.a.)

Across the Alps South

Beklim de Grand Cols van de zuidelijke Franse en Italiaanse Alpen die je kent van de Tour de France, Giro d’Italia en La Marmotte.

Duur: 6 etappes / 7 overnachtingen

Zwaarte: 5 sterren

Grand Cols: Col du Glandon, Col du Galibier, Col d’Izoard, Colle di Sampeyre, Colle della Fauniera, Cime de la Bonette (o.a.)

Across the Alps North

Overwin de Grand Cols van de noordelijke Franse Alpen en fiets over de wegen waar de profs je in de Tour de France voorgingen. 

Duur: 6 etappes / 7 overnachtingen

Zwaarte: 5 sterren

Grand Cols: Col de la Madeleine, Col du Glandon, Alpe d’Huez, Col du Lautaret, Col du Galibier, Mont Cenis, Col de l’Iseran (o.a.)

Tour de Suisse

Ontdek de schoonheid en rust van de Zwitserse Alpen en maak kennis met majestueuze Grand Cols uit de Ronde van Zwitserland.

Duur: 6 etappes / 7 overnachtingen

Zwaarte: 4 sterren

Grand Cols: Grimselpass, Furkapass, Julirpass, Splügenpass, Sankt Gotthardpass, Sustenpass, Grosse Scheidegg (o.a.)

Custom fietsreis

Staat jou ideale fietsreis niet in deze lijst? Neem contact met ons op en daag ons uit om de custom fietsreis van je dromen te organiseren.

Duur: jij bepaalt

Zwaarte: jij bepaalt

Grand Cols: jij kiest