Onze service

Full Service Custom Fietsreizen

 

custom reizen

full service

GROEPSFIETSREIZEN OP MAAT

Met de custom, full service aanpak van Grand Cols Cycling Tours bepaal jij hoe jouw fietsavontuur eruit ziet. Kies je één van onze voorbereide groepsfietsreizen of daag je ons uit een custom fietsreis voor jou en je fietsvrienden te organiseren? Als je kiest voor een custom fietsreis dan bepaal jij waar we heen gaan, hoeveel etappes we fietsen, welke afstanden we afleggen en natuurlijk welke Grand Cols we beklimmen! Wij gebruiken onze kennis en ervaring om op basis van jouw wensen de groepsfietsreis van je dromen te organiseren!

Ga je op reis met Grand Cols Cycling Tours? Dan word je volledig ontzorgd tijdens de voorbereiding en de fietsreis. Onze full service aanpak komt het beste tot zijn recht tijdens een etappetocht; dwars door het hooggebergte van hotel naar hotel. Wij regelen de routes, hotels, ravitaillering en het bagagetransport, jij fietst, eet, slaapt en geniet! 

CUSTOM
REIZEN

GRAND COLS

Wij kennen de mooiste routes in het Europese hooggebergte en leiden je naar de mythische Grand Cols die je kent van de Tour, Giro en Vuelta.

GROEPSREIZEN

Wat is er leuker dan de Grand Cols beklimmen? Samen de Grand Cols beklimmen! Samen afzien en genieten verbindt mensen.

Etappetochten

Je beleeft de Grand Cols optimaal in een etappe-tocht van hotel naar hotel. Je ziet meer, verlegt je grenzen en wordt een betere renner.

FULL SERVICE

BAGAGE TRANSFER

Als je kiest voor een etappetocht dan vervoeren wij jouw bagage tijdens de etappes van hotel naar hotel. 

OVERNACHTING

Wij zorgen voor leuke, fietsvriendelijke hotels op de route. Als jij na een zware etappe moe maar voldaan aankomt hebben wij je al ingecheckt! 

RAVITAILLERING

 Ontbijt en diner zijn bij de hotelovernachtingen inbegrepen. Wij zorgen onderweg voor een koffiestop, picknicklunch en sportvoeding. 

etappetochten

beleef de Grand Cols optimaal

Je beleeft de Grand Cols optimaal in een etappetocht waarin je dwars door het hooggebergte van hotel naar hotel fietst. Grand Cols Cycling Tours biedt op deze manier de meeste toegevoegde waarde voor jou en je fietsvrienden.

de voordelen van een etappetocht

  • Je bestrijkt een groter gebied en beklimt meer Grand Cols
  • Je brengt meer tijd door op je fiets (geen verplaatsing per auto)
  • Je slaapt iedere avond in een ander leuk hotel
  • Je verlegt je grenzen en wordt een betere renner
  • Je waant je een profrenner in een etappekoers
  • Je wordt volledig ontzorgd door Grand Cols Cycling Tours